God mat, helt enkelt

Det ska vara enkelt att laga god mat, det har vi alltid tyckt. Oavsett om du letar efter tips på en snabb lunchrätt eller en festlig finmiddag. Vare sig du är sugen på en husmansklassiker eller den senaste trendmaten. Både som inspiration till sommarens grillkvällar och en vintermiddag med levande ljus.

På recept.se hittar du massor av spännande rätter som passar alla tillfällen. Alla provlagade, näringsberäknade och med tydliga beskrivningar som gör det enkelt att lyckas i köket. Och vi fyller ständigt på med fler. Bra recept på god mat, helt enkelt.

Om oss

Recept.se samlar tusentals favoritrecept från Aller Medias tidningar tillsammans med helt nyutvecklade recept. Har du kycklingfiléer i frysen eller mangold i trädgårdslandet? På recept.se kan du enkelt söka efter recept med dina favoritingredienser. Eller fritt söka inspiration bland våra tydliga kategorier.

Alla våra recept är näringsberäknade och visar balansen mellan protein, fett och kolhydrater. Och för dig som allergisk eller överkänslig finns enkel och tydlig information. Recept.se fylls kontinuerligt på med många nya spännande rätter att prova.

Vår historia

Recept.se utvecklas och drivs av Aller Media AB. I över hundra år har våra tidningar varit en del av människors vardag, med folkbildning som ett av våra viktigaste mål. Inte minst genom att skapa matglädje.

Genom vårt arbete i provköken har vi inspirerat, lärt ut och spridit nya influenser inom mat och dryck till generationer av läsare. Och det vill vi fortsätta med. Med recept.se gör vi vår receptskatt tillgänglig för fler, på ett enkelt och inspirerande sätt.