Boston Beer Company är starkt förknippat med craftöl och bryggeriet har spelat en viktig roll för dess utveckling i USA. Sedan starten för tre decennier sedan har Boston Beer Company bryggt över 200 olika Samuel Adams, från pilsner, IPA och stout till helt egna ölstilar såsom Samuel Adams Utopias.

Noble Pils är en gyllengul lager bryggd i klassisk tjeckisk stil och rikligt humlad med de samtliga fem existerande ädelhumlesorterna Hallertau, Tettnang, Spalt, Saaz och Hersbrucker. Alkoholhalten är 4,9 procent.

Latitude 48 IPA är en kopparfärgad india pale ale med sex olika humlesorter från Tyskland, England och USA: Hallertau, East Kent Goldings, Zeus, Simcoe, Ahtanum och Mosaic. Samtliga sorter har odlats i samma klimat nära den 48:e breddgraden vilket ger en unik humleblandning. Latitude 48 IPA bryggs på Samuel Adams egen ljusa malt, karamellmalt samt Gambrinus honungsmalt. Eftersmaken är lång, söt och aromatisk med inslag av frukt, citrus och honung. Boston Beer Company beskriver själva ölet som en hantverksmässig balanskonst på högsta nivå. Alkoholhalten är 6 procent.

Imperial Stout är en kraftfull och delikat tolkning av den historiska ölstilen. För att göra det riktigt intressant har Boston Beer gjort sin variant ännu mörkare och mer komplex. Maltblandningen består av åtta sorters ljus, halvmörk och svart malt, både rökt och rostad. Samuel Adams Imperial Stout har en fyllig, besk och rostad karaktär med rök-, choklad-, kaffe- och anistoner som åtföljs av krydd- och örtaromer från rikliga mängder East Kent Goldings-humle. Ölet serveras med fördel vid 12- 15 grader och passar utmärkt till ostron, chokladdesserter och cheesecake. Alkoholhalten är 9,2 procent.

Samuel Adams Fantastic Four flerpack kostar 79:90 kronor. Ölen kommer att finnas tillgängliga i minst sex månader i 172 butiker. Samtliga flaskor i fyrpacket har storleken 35,5 cl. Artikelnumret är 1613-04.