Annons

Wraps med krämig kycklingsallad och bacon

0
3.5
4 Stycken
Av Anonym (ej verifierad) Kategori Mackor 23 januari, 2013 Läsarrecept

Ingredienser

4 st
wraps/tunnbröd
300 g
stekt kycklingkött
1 dl
majonäs -gärna Hellmann's Real Mayonaise)
3 msk
Björnekulla gammeldags krispig gurka
1 msk
hackad persilja
0.5 dl
kokta majskorn (burk går bra)
1 tsk
tabasco
4 dl
fint strimlad isbergssallad
1 st
skivad avokado
8 st
skivor knaperstekt bacon
1 paket
Smörgåskrasse

Tillagning

  1. Skär kycklingköttet i små tärningar.
  2. Blanda ihop majonnäs, hackad gurka, persilja, majs och tabasco. Justera eventuellt konsistensen med mer majonnäs.
  3. Strimla salladen fint och fördela på wraps/tunnbröden. Lägg i den skivade avokadon och klicka ut den krämiga salladen som en sträng i mitten. Avsluta med två skivor bacon (låt dem sticka ut lite i ena ändan).
  4. Rulla ihop och vira smörgåspapper runt om. Garnera med lite klippt smörgåskrasse på toppen.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.