Annons

Ugnspannkaka utan spannmål /LCHF

0h 20min
0
Betygsätt
5 Portioner
Bild för Mooniq
Av Mooniq Kategori Huvudrätt 1 januari, 2019 Läsarrecept

Ingredienser

Ugnspannkaka 250 grader 20 minuter

2 paket
bacon - tärnat
1 msk
Smör
8 st
Ägg
1 dl
Grädde
250 g
keso naturell
150 g
ost - riven/tärnad - gärna smakrik

Tillagning

0h 20min
  1. 1. Smör & bacon i stekpanna, stek knaprigt, ej på högsta värmen. 2. vispa ihop ägg, grädde, keso & ost 3. Vänd ner baconflott och baconkrispet i äggsmeten. 4. Häll smeten i smörad ugnsform. Grädda i 250 grader ca 20 - 25 minuter.

Tips från kocken

Bild för Mooniq

"Mejerierna går fint att byta mot laktosfria. "

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.