Annons

Tunnbrödsrullar med pepparrotspotatis och skinka

1h 20min
0
Betygsätt
16 Stycken
Av ELLE mat och vin Kategori Mackor 18 februari, 2013 Tidning elle mat & vin

Ingredienser

Tunnbrödsrullar med pepparrotspotatis och skinka

400 g
kokt kall potatis (tärnad)
3 dl
gräddfil
1 dl
majonnäs
2 tsk
riven pepparrot
1 tsk
kapris
1 st
röd lök
   
örtsalt & peppar
4 st
stora skivor mjukt tunnbröd
8 st
skivor skinka
   
Salladsblad
2 st
tomater

Tillagning

1h 20min
  1. Blanda potatis, gräddfil, majonnäs och pepparrot. Finhacka kapris och skalad rödlök, blanda i det och smaka av med örtsalt och svartpeppar.
  2. Lägg ut tunnbröden. Börja med att fördela salladsblad på bröden. Lägg sedan på två skivor skinka på varje bröd. Klicka ut rejält med potatissallad mitt på brödet och bred den uppåt.
  3. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på potatissalladen. Vik ihop till ett paket (vik upp nedre delen av brödet som en botten och förslut sedan med sidorna). Vira en vacker servett runt.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.