Annons

Tunnbrödsmacka med kantareller

15min
0
2
4 Portioner
Av Jan-Erik Hagbohm Kategori Mackor 4 juli, 2013 Tidning matmagasinet
Tunnbrödsmacka med kantareller

Ingredienser

150 g
gula kantareller
   
smör till stekning
   
salt och nymald svartpeppar
1 st
vitlöksklyfta
1 dl
hackad persilja
2 st
saltgurkor
4 st
tunnbröd - hårda och runda
1 dl
crème fraiche
1 dl
hyvlad parmesanost

Tillagning

15min
  1. Ansa och rensa kantarellerna och stek dem i en generös klick smör. Finhacka vitlöken och låt den fräsa med någon minut. Salta och peppra.
  2. Blanda i persiljan och tag pannan från plattan. Skiva gurkorna.
  3. Bryt bröden i lite större bitar och bred crème fraiche på. Fördela kantareller och gurka på bröden. Toppa med hyvlad parmesanost, ev lite mer persilja och nymald svartpeppar.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.