Annons

Topping till chokladtårta: Kanderade blommor

0
Betygsätt
Portioner
Av Fredriksdal Kategori Bakverk & kakor 13 juni, 2018 Läsarrecept

Ingredienser

Kandering

1 st
äggvita
1 burk
Liten skål med socker
   
smörgåspapper
   
Liten pensel
   
syrenblommor
   
Rosenkronblad
   
citronmelissblad
   
Blad av pepparmynta

Tillagning

  1. Baka din favorit chokladtårta efter tycke och smak!
  2. Vispa lätt upp äggvitan i en skål och häll upp sockret i en annan skål.
  3. Pensla blommorna/ bladen med äggvitan och doppa dem därefter i sockret.
  4. Låt dem torka några timmar på ett smörgåspapper.
  5. Därefter glaserar du din chokladtårta och dekorerar den med de kanderade blommorna/ bladen.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.