Annons

Senapssill

10min
0
4
7 Portioner
Bild för Maud Onnermark
Av Maud Onnermark Kategori Smårätter 25 december, 2012 Tidning matmagasinet

Ingredienser

420 g
1 Ask 5-minuters sill

Senapssås

3 msk
grovkornig och stark senap
2 tsk
dijonsenap
1 msk
ekologisk ljus sirap
1 dl
turkisk yogurt
1 krm
Salt
   
lite nymad vitpeppar
2 msk
finhackad dill

Tillagning

10min
  1. 1.Låt sillen rinna av och skär den i bitar.
  2. 2.Sås: Blanda senap och sirap i en bunke. Tillsätt yoghurt och smaka av med salt och peppar
  3. 3. Blanda ner sillen i senapssåsen. Låt gärna stå till nästa dag. Blanda ner dillen.

Tips från kocken

Bild för Maud Onnermark

"En klassiker som inte får saknas på julbordet. Den här varianten är extra lättgjord."

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.