Annons

Senapsprickig julskinka

0
5
Portioner
Bild för Maud Onnermark
Av Maud Onnermark Kategori Smårätter 25 december, 2012 Tidning matmagasinet

Ingredienser

1 st
färdigkokt skinka 3-4 kg

Griljering

3 msk
söt stark grovkorning senap
2 st
äggulor eller 1 st helt ägg
4 msk
ströbröd
1 msk
hela svarta senapsfrön

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 250°. Blanda senap, äggulor, ströbröd och senapsfrön. Bred blandningen på ovansidan av skinkan. Lägg skinkan på plåt med bakpapper och griljera 10–15 minuter tills den fått fin färg.

Tips från kocken

Bild för Maud Onnermark

"Det går mycket lättare att blanda ner ströbrödet i äggsmeten än att strö på det efteråt."

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.