Annons

Senapsgriljerad skinka

0
Betygsätt
Portioner
Av Sanna Fyring Li... Kategori Smårätter 16 januari, 2013 Tidning matmagasinet

Ingredienser

1 st
julskinka
2 msk
svensk senap
0.5 msk
bruna senapsfrön
1 msk
gula senapsfrön
1 msk
mörkt muscovadosocker
1 st
äggula
   
ströbröd
   
nejlikor

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 220°.
  2. Skär bort svålen på skinkan men behåll fettet.
  3. Blanda senap, senapsfrön, socker och äggula. Bred ett ordentligt lager på skinkan. Strö över ströbrödet och stick i nejlikorna.
  4. Sätt skinkan i mitten av ugnen och låt griljera ca 20 minuter eller tills skinkan fått lite fin färg. Låt svalna före servering.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.