Annons

Radiokaka med rom

3h 20min
0
Betygsätt
Portioner
Av Fia Arosenius A... Kategori Bakverk & kakor 11 juni, 2014 Tidning matmagasinet
Radiokaka med rom

Ingredienser

250 g
kokosfett
150 g
mörk choklad - 70 %
2 dl
Florsocker
0.5 dl
mörk rom
20 st
mariekex

Tillagning

3h 20min
  1. Smält kokosfettet. Hacka chokladen och blanda i den i kokosfettet tills den smälter. Rör i florsocker och rom.
  2. Lägg bakpapper i en brödform. Häll lite av chokladsmeten i formen. Lägg på ett lager med kex. Häll på ett nytt lager med choklad och sedan kex.
  3. Ställ in formen i kylen minst tre timmar så att kakan stelnar. Skär upp i bitar och njut tillsammans med en kopp kaffe.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.