Annons

Pizza med botten på parmesan, mozarella och blomkål

50min
0
Betygsätt
2 Portioner
Bild för Vegohimlen
Av Vegohimlen Kategori Huvudrätt 6 oktober, 2017 Läsarrecept

Ingredienser

Blomkålsbotten

1 knippe
blomkålshuvud - buketterna
1 st
Ägg
2 dl
Riven mozarella
1 dl
finriven parmesan
  knippe
blandade färska örter

Fyllning

1 dl
4-5-soltorkade tomater
2  
tomater skivade
1  
hackad rödlök
2  
färska fikon i klyftor

Tillagning

50min
  1. Koka blomkålsbuketter i ca 7 minuter. Sila av och mixa ihop med ägg, ost och örter. Bred ut på ett bakplåtspapper enligt ovan till en fin och jämn Blomkålsbotten. SKJUTS in i ugnen i 15-20 minuter tills Blomkålsbotten får lite fin färg. På med tomatskivor, soltorkade tomater, rödlök, färska fikon, Mozarella och lite fetaost. In i ugnen igen på ca 10 minuter tills fyllningen bubblar.
  2. På med tomatskivor, soltorkade tomater, rödlök, färska fikon, Mozarella och lite fetaost. In i ugnen igen på ca 10 minuter tills fyllningen bubblar.

Tips från kocken

Bild för Vegohimlen

"http://www.vegohimlen.se/2017/10/pizza-med-frasig-botten-pa-parmesan.html"

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.