Annons

Picklad Fiorina med smak av ingefära

20min
0
5
Portioner
Av VictorTadic Kategori Sallad 29 juni, 2018 Läsarrecept

Ingredienser

Ingredienser

1 paket
Fiorina
1 dl
ättiksprit 12%
2 dl
Socker
3 dl
Vatten
0.5 dl
grovhackad färsk ingefära
1 skvätt
rödbetsspad-valfritt

Tillagning

20min
  1. Släng ner Fiorinan hastigt i kokande lättsaltat vatten, häll av och skölj i kallt vatten. Lägg över i rena glasburkar.
  2. Koka alla ingredienserna till lagen. Ett tips är att färga lagen med rödbetsspad om du vill att den ska bli röd och lite extra fin.
  3. Täck Fiorinan med lagen och låt svalna. Sätt lock på burkarna och låt stå i kylen minst 1 dygn. Sedan är den redo att avnjutas!
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.