Annons

Persiko- och björnbärsglasspinnar

0
Betygsätt
8 Stycken
Av BAKA Kategori Glass 17 september, 2014 Tidning baka
Persiko- och björnbärsglasspinnar

Ingredienser

4.5 dl
turkisk yoghurt
1 dl
Mjölk
2 msk
Honung
1 st
stor persika (200 gram)
200 g
björnbär

Tillagning

  1. Klä en avlång bakform med plastfolie eller bakplåtspapper. Rör ihop yoghurt, mjölk och honung i en bunke. Skär persikan i bitar och blanda ner dem tillsammans med björnbär.
  2. Fyll den klädda bakformen med smeten och täck med plastfolie. Klipp 8 hål i plastfolien jämnt fördelat och stick ner glasspinnar i hålen. Låt stå i frysen över natten.
  3. Ta ut formen och låt den stå i rumstemperatur i 5–10 minuter. Stjälp upp glasskakan och skär den i 8 glasspinnar.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.