Annons

Parmalindad gratineradsparris

0
2.7
4 Portioner
Av Stafettbloggen Kategori Förrätt 1 maj, 2013

Ingredienser

Ingredienser

24 st
gröna sparrisar
400 g
parmaskinka
200 g
parmesanost
200 g
ruculablad
3 msk
Olivolja
2 nypa
flingsalt
2 nypa
svart peppar

Tillagning

  1. 1.Skär av änden på sparrisarna. 2. Ta två sparrisar och linda tre skivor parmaskinka runt dem. 3. Lägg på ugnfast fat och ringla över lite olivolja och strö över parmensanost över. Grädda i ugn 175 grader i ca 10 minuter eller tills sparrisen är mjuk. 4 Servera på en bädd av rucola blad. 5. Ringla lite olivolja, strö lite flingsalt och dra ett varv med pepparkvarnen över varje tallrik innan servering.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.