Annons

Pannkaksrullar med rökt renkött

35min
0
Betygsätt
8 Stycken
Av Mia Öhrn Kategori Smårätter 21 november, 2012 Tidning elle mat & vin
Pannkaksrullar med rökt renkött

Ingredienser

pannkakor:

2 st
Ägg
2 dl
Vetemjöl
3 dl
Mjölk
1 tsk
strösocker
2 krm
Salt
   
smör till stekning

fyllning:

150 g
cream cheese
16 st
skivor rökt renkött
   
ärtskott

Tillagning

35min
  1. Vispa upp äggen till pannkaksmeten och rör ner mjölet och lite av mjölken. Vispa till en klumpfri smet och tillsätt resten av mjölken, sockret och saltet. Grädda tunna pannkakor i en välsmord stekpanna och ställ åt sidan att svalna.
  2. Bred pannkakorna med cream cheese och toppa med rökt kött och ärtskott. Rulla ihop och förvara svalt fram till serveringen.

Tips från kocken

"Allra godast blir rullarna med hemgjorda pannkakor, men är du ivrig att komma ut i snön kan du förstås använda köpta pannkakor eller tunnbröd."

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.