Annons

Ost- och skinkfyllda kycklingfiléer

0
3.8
4 Portioner
Av Åse Falkman Fre... Kategori Huvudrätt 30 september, 2013 Tidning mat & hälsa
Ost- och skinkfyllda kycklingfiléer

Ingredienser

4 st
kycklingfiléer
   
salt och peppar
4 skivor
rökt skinka
4 msk
dijonsenap
4 skivor
tomat
4 skivor
tjocka emmentaler eller annan smakrik ost
   
smör att pensla med
   
grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen

Tillagning

  1. Banka ut filéerna, salta och peppra. Fördela skinka, dijonsenap, tomat och ost på filéerna Vik ihop dem Pensla med smör och krydda. Grilla eller stek i ugn i 225 grader ca 20 minuter. Servera med valfritt tillbehör.

Tips från kocken

"Variera fyllningen, till exempel med salami, pesto och mozzarella, eller ädelost och hackade valnötter!"

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.