Annons

Löjromscrostini med crème fraiche och rödlök

0
Betygsätt
12 Portioner
Av Hotel Diplomat Kategori Smårätter 25 april, 2013 Tidning baka
Löjromscrostini med crème fraiche och rödlök

Ingredienser

120 g
löjrom - gärna från kalix
1 dl
crème fraiche
1 st
rödlök
   
Gräslök

Crostini

12 skivor
formfranska
   
Olivolja

Tillagning

  1. Crostini: Stansa ur formbröden ut rundlar med samma dia- meter som i receptet på laxrullar. Pensla rundlarna med olivolja och baka i ugn vid 130° i 15–20 minuter, tills de är spröda.
  2. Kanapéer: Lägg löjrommen i ett kaffefilter för att rinna av. Häll även crème fraichen i ett kaffefilter och låt stå i några timmar. Finhacka löken. Lägg ut crostinin på köksbänken. Spritsa med hjälp av spritspåsar först på crème fraiche och sedan löjrom. Toppa med finhackad rödlök och finhackad gräslök.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.