Annons

Laxceviche

0
2
12 Portioner
Av Annika Rogneby Kategori Förrätt 16 december, 2012 Tidning mat & hälsa
Laxceviche

Ingredienser

120 g
laxfilé utan skinn och ben - fryst i 3 dygn
2 msk
Olivolja
2 st
lime
1 st
urkärnad tomat
1 st
salladslök
0.5 st
rödlök
0.5 st
spansk peppar
1 st
avokado
0.5 tsk
Salt
2 st
endiver
0.5 kruka
koriander

Tillagning

  1. Skär laxen i små tärningar, ca 0,50,5 cm. Blanda laxen med olja och saften från limen.
  2. Låt dra i några timmar. Finhacka tomat, salladslök, rödlök och spansk peppar och blanda med laxen. Häll bort överflödig vätska.
  3. Skär avokadon i bitar och blanda försiktigt samman med resten. Smaka av med salt.
  4. Servera cevichen i 12–14 endivblad och garnera med finhackad koriander.

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.