Annons

Kycklingspett med heta korvar

1h 20min
0
Betygsätt
4 Portioner
Av Fia Arosenius A... Kategori Huvudrätt 11 juni, 2014 Tidning matmagasinet
Kycklingspett med heta korvar

Ingredienser

600 g
kycklingfiléer
0.5 dl
Olivolja
1 msk
soja
0.5 msk
Honung
1 st
vitlöksklyfta
   
salt och peppar
3 st
kabanosskorvar
2 st
röda paprikor
3 st
färska rödlökar

Tillagning

1h 20min
  1. Skär kycklingen i bitar och lägg i en påse. Häll i olivolja, soja och honung. Pressa i vitlök. Låt köttet marinera i kylen i minst en timme.
  2. Skär korvarna, paprikorna och rödlöken i bitar. Krydda kycklingbitarna med salt och peppar. Trä upp alltsammans på spett. Grilla några minuter på varje sida tills kycklingen är genomstekt.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.