Annons

Kornotto med syrad lök och falukorv

30min
0
Betygsätt
4 Portioner
Bild för Elsa Lansing
Av Elsa Lansing Kategori Huvudrätt 5 februari, 2013

Ingredienser

2 dl
korngryn
1 st
hackad gul lök
6 dl
grönskasbuljong
1 dl
Grädde
1 msk
vallmorfrö
1 dl
cocktailkapris
   
sallatsblad
500 g
tärnad falukorv
   
olja att steka i

Tillagning

30min
  1. Stek löken i oja.
  2. Häll på buljong och korngryn. Låt koka ihop.
  3. Tillsätt grädde när buljongen kokat in i grynen, rör tills grynen får en krämig konsistens.
  4. Stek korven hårt. Blanda sedan ner den tillsammans med kapris och vallmorfrö i kornotton.
  5. Servera med salladsblad och syrad lök.

Tips från kocken

Bild för Elsa Lansing

"En svensk variant av risotto."

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.