Annons

Kasslergratäng

30min
2
4.1
4 Portioner
Av Ida Kategori Huvudrätt 23 april, 2013 Läsarrecept
Kasslergratäng

Ingredienser

700 g
kassler
250 g
cocktailtomater eller kvisttomater
1 kruka
basilika
2 st
vitlöksklyftor
3 msk
tomatpuré
1 dl
Grädde
1 dl
crème fraiche
1 st
mozzarella a 125 gram
   
salt och peppar

Tillagning

30min
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skriva din kassler tunt och lägg i en ugnsform.
  3. Dela cocktailtomaterna eller hacka dina kvisttomater och blanda med finhackad vitlök, hackad basilika, creme fraise, tomatpuré och grädde.
  4. Häll över kasslern och riv sedan sönder din mozzarella och lägg på toppen av din kassler.
  5. Låt gå i ugnen i cirka 15 minuter eller till det har fått fin färg. Servera till en sallad, pasta eller ris.
Dela:
Annons
per-erik säger:

En god gratäng

per-erik säger:

En god gratäng

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.