Annons

Kaneltryffelbiskvier

0
Betygsätt
25 Stycken
Av recept.se Kategori Bakverk & kakor 7 februari, 2013 Tidning baka

Ingredienser

1 st
sats biskvibottnar (se recept på citronbiskvier)

Chokladkräm

100 g
grädde (1 dl)
20 g
glykos (1 msk)
60 g
mörk choklad 70%
12 g
smör (osaltat)
1 tsk
kanel

Att doppa i

200 g
mörk choklad (smält)

Tillagning

  1. Chokladkräm: Koka upp grädde och glykos. Häll grädden över chokladen och rör om. Tillsätt kanel och smör och mixa slätt. Plasta bunken och låt stelna till i kylen i minst 3 timmar. Spritsa ut krämen på biskvibottnarna, toppa med ytterligare en biskvibotten och doppa ena halvan av kakan i choklad.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.