Annons

Inlagda körsbär med vaniljgrädde

0
Betygsätt
25 Stycken
Av recept.se Kategori Smårätter 7 februari, 2013 Tidning baka

Ingredienser

25 st
körsbär
85 g
socker (1 dl)
50 g
vatten (0.5 dl)
0.15 dl
Kirsch
0.5 st
vaniljstång
0.5 st
citron (saften)

Vaniljgrädde

200 g
grädde (2 dl)
4 g
socker (1 tsk)
0.5 st
vaniljstång (fröna)

Tillagning

  1. Koka upp alla ingredienser utom körsbären. Låt koka någon minut. Häll massan över körsbären och ställ i kyl, gärna ett par dagar innan servering.
  2. Vaniljgrädde: Vispa upp grädde med socker och vanilj. Spritsa vaniljgrädden på skedar. Lägg ett körsbär på varje sked.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.