Annons

Honungsmelon med getost och jordgubbar

0
2.3
4 Portioner
Bild för Malin Andersson
Av Malin Andersson Kategori Sallad 30 maj, 2013 Tidning mat & vänner

Ingredienser

0.5  
honungsmelon
1 st
knipplök det gröna
1 dl
hasselnötter skalade
0.5 paket
sockerärter
1 knippe
fänkålsdill
200 g
getost
4 dl
jordgubbar
   
salt och peppar

Tillagning

  1. Rosta hasselnötterna i en torr het panna. Skär melonen i stora kuber. Skär löken tunt. Skär sockerärtorna i mindre bitar och blanda ihop med melon och lök. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på ett stort fat, strö över hasselnötterna och smula över getosten. Halvera jordgubbarna och strö över dem tillsammans med fänkålsdillen.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.