Annons

Grillade buffalo Fiorina

45min
0
5
4 Portioner
Av VictorTadic Kategori Smårätter 28 juni, 2018 Läsarrecept

Ingredienser

Ingredienser:

2 paket
Fiorina
1 msk
shirasa
2 st
pressade vitlöksklyftor
1 msk
rökt paprikapulver
2 msk
tamari el. soja
1 msk
dijonsenap
0.5 dl
tomatpuré
1.5 dl
rapsolja
1.5 dl
äppelcidervinäger
1 dl
agavesirap el. honung
3 msk
vitvinsvinäger
1 nypa
Salt
1 nypa
peppar

Tillagning

45min
  1. Tänd grillen.
  2. Skölj Fiorinan och dela den till mindre buketter om det behövs.
  3. Blanda alla ingredienser till marinaden. Vänd ner Fiorinan och massera in marinaden med händerna. Låt Fiorinan ligga och dra åt sig marinaden i minst 30 minuter.
  4. Trä upp den marinerade Fiorinan på spett och grilla i ca 15 minuter, vrid på spetten så att de grillas jämnt. Vill du få en extra tjock marinad kan du pensla på överbliven marinad löpande medan du grillar.
  5. Servera Fiorinan med en god dipp sås, sallad och ugnsbakad potatis. Perfekta sättet att avsluta en sommarkväll på!
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.