Annons

Gorgonzolakyckling

0
3.4
4 Portioner
Av Åse Falkman Fre... Kategori Huvudrätt 5 mars, 2013 Tidning mat & hälsa
Gorgonzolakyckling

Ingredienser

4 st
kycklingfiléer
   
smör till stekning
   
salt & peppar
1 st
purjolök
1 dl
crème fraiche
1 dl
Grädde
0.5 dl
vin
1 st
ekologisk buljongtärning
140 g
gorgonzola

Tillagning

  1. Putsa kycklingfiléerna och stek dem i smör tills de fått lite färg. Salta och peppra. Ta upp filéerna och låt ligga under folie.
  2. Strimla purjolöken och stek mjuk i smör. Tillsätt mejerivarorna, vin och buljong och låt osten smälta ner.
  3. Lägg ner kycklingen igen och låt allt småputtra under lock i ca 10 minuter.

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.