Annons

Getost och rödbetor med grillat surdegsbröd

0
Betygsätt
4 Portioner
Bild för Fredrik Eriksson
Av Fredrik Eriksson Kategori Smårätter 30 januari, 2013 Tidning mat & vänner
Getost och rödbetor med grillat surdegsbröd

Ingredienser

4 st
rejäla skivor surdegsbröd
400 g
rödbetor
200 g
getost
   
salvia
   
Olivolja

Tillagning

  1. Koka rödbetorna. Skala och lägg dem i en ugnsfast form, smula över getosten, strö över salvia och lite olivolja. Ställ formen i grillen, lägg över locket och använd grillen som ugn
  2. Ringla lite olivolja över brödet och grilla det. Servera betorna direkt ur fatet.

Tips från kocken

Bild för Fredrik Eriksson

"Vinförslag: 75523 Sancerre le Colombier, Loire, Frankrike"

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.