Fyllt bröd med riven fläskkarré och pepparot
3h
30min
0
5
5
Portioner
Kategori
Mackor
2 maj, 2013

Ingredienser
Fläskkkarré
1
kg
Svensk fläskkarré i bit
1
msk
Salt
1
tsk
peppar
2
dl
gräddfil
2
msk
riven pepparrot
1
msk
söt senap
100
g
blandade sallatsblad
2
st
skivad tomat
1
st
urkärnad skivad gurka
1
stort bröd eller 6 mindre
Tillagning
3h
30min
- Sätt ugnen på 125 grader.
- Gnid in köttet i salt och peppar. Lägg det i en ugnssäker gryta, täck köttet med vatten. Låt köttet tillagas i ca 3 timmar.
- Ta köttet ur vattnen. Riv sönder det i en bunke med hjälp av två gafflar. Blanda ner gräddfil, pepparrot och senap. smaka av med salt och peppar
- Skär av ett lock på brödet. Gröp ur det mesta av innanmätet(spara till krutonger eller gazpacho). Lägg i tomater, gurka och köttblandningen. Lägg på salladen och till sist locket.
Tips från kocken
"Perfekt mättande utflyktsmat!"
Passar till


Kommentera
Du måste logga in för att kommentera.