Annons

Fyllt bröd med riven fläskkarré och pepparot

3h 30min
0
5
5 Portioner
Bild för Elsa Lansing
Av Elsa Lansing Kategori Mackor 2 maj, 2013

Ingredienser

Fläskkkarré

1 kg
Svensk fläskkarré i bit
1 msk
Salt
1 tsk
peppar
2 dl
gräddfil
2 msk
riven pepparrot
1 msk
söt senap
100 g
blandade sallatsblad
2 st
skivad tomat
1 st
urkärnad skivad gurka
1  
stort bröd eller 6 mindre

Tillagning

3h 30min
  1. Sätt ugnen på 125 grader.
  2. Gnid in köttet i salt och peppar. Lägg det i en ugnssäker gryta, täck köttet med vatten. Låt köttet tillagas i ca 3 timmar.
  3. Ta köttet ur vattnen. Riv sönder det i en bunke med hjälp av två gafflar. Blanda ner gräddfil, pepparrot och senap. smaka av med salt och peppar
  4. Skär av ett lock på brödet. Gröp ur det mesta av innanmätet(spara till krutonger eller gazpacho). Lägg i tomater, gurka och köttblandningen. Lägg på salladen och till sist locket.

Tips från kocken

Bild för Elsa Lansing

"Perfekt mättande utflyktsmat!"

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.