Annons

Fruktspett med vit choklad- och chilidipp

0
Betygsätt
4 Stycken
Bild för Mattias Larsson
Av Mattias Larsson Kategori Efterrätt 23 januari, 2013

Ingredienser

0.5 st
papaya
0.15 st
ananas
0.15 st
galiamelon
1 st
nektarin

Vit choklad. och chilidipp

100 g
Vit choklad
1 st
röd chilifrukt
1 dl
Vispgrädde

Tillagning

  1. vit choklad- och chilidipp: Hacka den vita chokladen och lägg den i en bunke. Kärna ur och finhacka chilin. Koka upp grädden tillsammans med chilin; tänk på att tillsätta lite chili i taget och smaka av, då styrkan varierar. Häll chiligrädden över chokladen och vispa slätt. Kyl ner.
  2. Värm grillen till hög temperatur. Skala papaya, ananas och melon och skär frukterna i tärningar av lämplig storlek. Kärna ur och klyfta nektarinen. Trä all frukt på 4 grillspett. Grilla fruktspetten till fin färg och servera med chilidippen.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.