Annons

Fläskfilé med vitkålsnudlar

0
4
4 Portioner
Av Mat och Hälsa Kategori Huvudrätt 31 mars, 2013 Tidning mat & hälsa
Fläskfilé med vitkålsnudlar

Ingredienser

700 g
fläskfilé
1 st
gul lök
   
några puffar garam masala alt spiskummin kanel ingefära koriander cayennepeppar gurkmeja salt peppar
1 st
litet vitkålshuvud
1 burk
Kokosmjölk

Servering

1 dl
cashewnötter
1 msk
kokosflingor
   
morötter och ärtskott

Tillagning

  1. Putsa och skär fläskfilén i strimlor. Fräs köttet och hackad lök i en wokpanna. Häll i kryddorna. Riv vitkålen med en osthyvel och fräs vitkålsnudlarna med köttet.
  2. Häll i kokosmjölken och låt sjuda i 10 minuter.
  3. Rosta cashewnötterna i torr stekpanna. Strö över cashewnötter och kokosflingor. Servera med rårivna morötter och ärtskott.

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.