Annons

Färsk Vårtburgare

30min
0
5
1 Portioner
Av The master kock Kategori Huvudrätt 20 december, 2017 Läsarrecept

Ingredienser

Ingredienser

2 skivor
Valfri vörtbröd
80 g
getost
150 g
Oumphfilé
1 skvätt
dijonsenap
7 st
Hela burkchampinjoner

Tillagning

30min
  1. Fukta brödet med en blomspruta tills dess att ytan förmörkas.
  2. Skiva getosten och fördela jämnt på över och undersidan.
  3. Grovriv Oumph:en för att ge pulled-pork känsla.
  4. Placera dijonsenapen i mitten av oumph:en för en smakupplevelse utöver det vanliga.
  5. Pressa burkchampinjonerna i en vitlökspress över brödbitarna för att sprida champinjonsmaken jämnt.
  6. Lägg ihop över och underdel försiktigt så att inget faller av.

Tips från kocken

"-serveras i rumstemperatur

-En riktig hit bland barnbarnen!"

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.