Annons

Chokladtryffel med polkagrisströssel

30min
0
Betygsätt
25 Stycken
Av Sanna Fyring Li... Kategori Bakverk & kakor 17 januari, 2013 Tidning matmagasinet

Ingredienser

200 g
Mörk choklad
1 dl
Vispgrädde
1 st
liten polkagrisstång eller en påse polkagrisar

Tillagning

30min
  1. Hacka chokladen.
  2. Koka upp grädden och ta från värmen.
  3. Rör ner chokladen och låt den smälta i grädden. Rör till en jämn glansig smet. Låt kallna till en tryffelsmet som går att forma.
  4. Stöt polkagrisarna grovt i en mortel. Lägg på en tallrik.
  5. Rulla tryffeln till bollar. Rulla i polkagrisströsslet.

Tips från kocken

"Underbara tryfflar med polkagriskross."

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.