Annons

Chokladkaka. Gluten- och laktosfri

0
4
5 Portioner
Av matrecept Kategori Bakverk & kakor 9 oktober, 2013 Läsarrecept

Ingredienser

Recept för 4-5 personer

125 g
laktosfritt margarin
2.5 dl
Sellton kokosmjöl
2 dl
Socker
2 st
Ägg
4 msk
kakao
1 tsk
vaniljsocker
1 krm
Salt
   
bär till dekoration

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 140 grader. Smält margarinet och låt det svalna några minuter. Blanda ihop övriga ingredienser, utom äggen, i en bunke. Häll över det smälta margarinet och rör ihop till en smet. Tillsätt sedan äggen och rör om ordentligt. Häll blandningen i en smord form med löstagbar kant. Grädda i ugnen i cirka 20-25 minuter. Låt kakan svalna. Tag sedan loss kanten på formen och servera med bär.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.