Annons

Chipotlekyckling i tortillabröd med äppleslaw och grillat bacon

20min
0
3
4 Portioner
Av Kronfågel Kategori Huvudrätt 2 april, 2013
Chipotlekyckling i tortillabröd med äppleslaw och grillat bacon

Ingredienser

4 st
kycklingfiléer - BBQ chipotle delad filé med glace
4 st
tortillabröd
0.5 st
rödkålshuvud
2 st
gröna äpplen
1 st
rödlök
2 st
salladslökar
1 msk
äppeljuice
1 tsk
äppelcidervinäger
1 kruka
koriander
2 dl
majonnäs
3 msk
crème fraiche
   
salt och peppar
4 skivor
grillbacon

Tillagning

20min
  1. Grilla kycklingen på medelhög värme tills 70° har uppmätts. Låt vila ca 2 min. Pensla sedan med glace.
  2. Strimla kålen fint och blanda med 1 tsk salt. Massera in saltet i kålen och pressa ut vätskan. Skala och skiva äpplena och löken tunt och blanda med kålen. Tillsätt juice och vinäger, majonnäs och creme fraiche
  3. Blanda ihop och smaka av med salt, peppar och skuren koriander. Grilla baconskivorna och grilla tortillabrödet snabbt. Arrangera i bröden med slaw, bacon och kyckling och toppa med skivad salladslök.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.