Annons

Chèvreboll med basilika

25min
0
Betygsätt
12 Stycken
Av Klara Desser Kategori Smårätter 8 oktober, 2013 Tidning matmagasinet
Chèvreboll med basilika

Ingredienser

1 burk
stora vita bönor - cirka 400 gram
120 g
chèvre
1 st
citron - finrivet skal
   
salt och peppar
1 kruka
färsk basilika

Tillagning

25min
  1. Häll av spadet från bönorna och skölj dem noga i ett durkslag. Låt dem rinna av. Mixa bönorna tillsammans med chèvreosten delad i mindre bitar.
  2. Tillsätt citronskalet och smaka av med salt och peppar. Rulla till valnötsstora bollar och lägg på ett fat. Hacka basilikan fint och rulla bollarna i hacket.

Tips från kocken

"Krämiga små munsbitar för den som älskar getost! Passar bra som drinktilltugg eller på ett buffébord."

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.