Annons

Brynt kalvcarpaccio

0
Betygsätt
Portioner
Av Anonym (ej verifierad) Kategori Förrätt 10 december, 2012 Tidning mat & vänner

Ingredienser

200 g
kalvytterfile - putsad
1 dl
pnjekärnor
   
vit bröd
1 tsk
vit tryffelolja
1 msk
Olivolja
1 tsk
balsamvinäger
   
salt och peppar
   
en knippe rucola
50 g
tryffelpecorini

Tillagning

  1. Bryn kalven i olivolja så att den får färg runt om, krydda med salt och vitpeppar. Plasta in och frys. Skiva upp tunt på skärmaskin och arrangera på tallrik. Skär brödet i små tärningar och rosta i stekpanna med lite olivolja. Rosta pinjekärnorna i stekpannan. Blanda vinägretten av olivolja, tryffelolja och vinäger, smaka av med salt och vitpeppar. Blanda salladen med vinägretten, arrangera tallriken som på bilden, salta och peppra.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.