Annons

Bresaolacarpaccio

15min
0
Betygsätt
6 Portioner
Bild för Maud Onnermark
Av Maud Onnermark Kategori Förrätt 13 mars, 2014 Tidning matmagasinet
Bresaolacarpaccio

Ingredienser

100 g
blandad sallad
2 st
stjälkar selleri
18 skivor
bresaola - cirka 200 gram
50 g
hyvlad parmesan

Dressing

1 msk
balsamvinäger
2 msk
Olivolja
1 krm
Salt
   
lite nymald peppar

Tillbehör

   
Olivolja
   
filoncini eller grissini

Tillagning

15min
  1. Blanda dressingen. Skölj salladen om det behövs och torka den. Skiva sellerin tunt. Blanda alltsammans utom parmesanen och fukta med dressingen.
  2. Lägg upp köttskivorna och salladen på assietter. Hyvla över parmesan och droppa lite olivolja på köttet. Servera med filoncini eller grissini.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.