Annons

Blåmögelost på pumpernickel

15min
0
Betygsätt
8 Stycken
Bild för Mattias Larsson
Av Mattias Larsson Kategori Smårätter 3 december, 2012
Blåmögelost på pumpernickel med vinägrett på hasselnötter och torkade fikon

Ingredienser

200 g
blåmögelost
8 st
pumpernickel-brödbitar
50 g
hasselnötter - rostade
4 st
fikon - torkade
2 msk
balsamvinäger
3 msk
kallpressad rapsolja
   
Salt

Servering

   
salladsskott

Tillagning

15min
  1. Fördela osten på pumpernickelbröden. Hacka nötterna grovt. Fintärna fikonen. Blanda nötter och fikon med vinäger och olja; smaka av med salt. Lägg några salladsskott på osten och ringla vinägretten över.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.