Bakade majrovor med äpple, getost och salvia
25min
0
4
4
Portioner
Kategori
Huvudrätt
11 september, 2013

Ingredienser
12
st
Majrovor ev fler beroende av storlek
2
st
Äpplen
120
g
Getost av chevre typ
1
msk
flytande honung
1
msk
olja
0.5
dl
Hasselnötter grovhackade
0.5
tsk
Salt
1
krm
grovmalen svartpeppar
0.5
kruka
färsk salvia
Salladsblad och vinägrett till servering
Tillagning
25min
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Ansa majrovor och äpplen, skär dem i grova bitar. Lägg dem i en form tillsammans med hasselnötter, olja, honung, salt och peppar. Blanda om väl.
- Låt den fyllda formen stå i mitten av ugnen ca 15 min eller till rovorna blivit mjuka.
- Smula över getosten, klipp över salvian och servera med sallad och vinägrett.
Tips från kocken
"Ät rovorna som ensamrätt eller tillsammans köttfärsbiffar."
Passar till


Kommentera
Du måste logga in för att kommentera.