Annons

Äppelglass

3h
0
2.5
4 Portioner
Av Stafettbloggen Kategori Glass 22 maj, 2013

Ingredienser

Äppelglass

4 st
Äggulor
4 st
Äggvitor
1 dl
äppelmos
2.5 dl
Grädde
1 msk
vaniljsocker
1 tsk
kanel
2 dl
Socker

Tillagning

3h
  1. Vispa äggulor och socker poröst. Rör ner äppelmosen. Vispa upp äggvitorna hårt och rör ner i blandningen. Vispa upp grädde och vaniljsocker och rör även ner det. Kör i glassmaskin eller lägg glassen i en burk och rör varje halvtimme första 2 timmarna och låt den vara i frysen minst 4 timmar till.

Tips från kocken

"Ett tips är att gröpa er dina äpplen och lägg i glassen där! Fyndigt och gott!"

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.