Annons

Apelsin- och kanelsill

0
5
8 Portioner
Av recept.se Kategori Smårätter 9 oktober, 2012
Apelsin- och kanelsill

Ingredienser

4 st
urvattnade sillfiléer

Inläggningslag

3 dl
Vatten
2 dl
Socker
1 dl
ättika 12%
2 st
lagerblad

Smaksättning

1 st
gul lök
1 st
apelsin
2 st
Kanelstänger

Tillagning

  1. Koka upp inläggningslagen och låt svalna. Skär sillen. Skala apelsinen och skär i tunna strimlor. Skär den gula löken tunt. Varav sill, apelsin, lök och kanel, så över lagen och låt stå i 2 dagar.

Passar till

Bakverk & kakor
Lussebullar
Bakverk & kakor
Juldammsugare
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.