Parmarullar, GI mingel

Parmarulle med lingonströssel

Cooking time
Genomsnittsbetyg 0
8 Portioner

Ingredienser

Ingredienser

Parmarullar

8 skivor
parmaskinka
200 g
Philadelphiaost

Fyllning - Lingonströssel

500 g
lingon
2.5 msk
rosépeppar
1.5 dl
solroskärnor
2 msk
torkad basilika
0.5 tsk
Kajennpeppar

Dekoration

1 kruka
färsk basilika

Tillagning

  1. Du behöver också: bakplåtspapper 1. Värm ugnen till 75°. Lägg papperet på plåten och bre ut lingonen på. Torka lingonen i ca 2 timmar med ugnsluckan på glänt. Blanda samman torkade lingon, rosépeppar, solrosfrön,, basilika och kajenn. Smaka av blandningen. 2. Lägg ut parmaskinkan som tegelpannor på plastfolie. Bre på Philadelphiaost på skinkan, och strö över lingonströssel. Rulla med hjälp av plasten ihop till en hård rulle. Hit kan rätten förberedas. Förvara rullen kallt. 3. En timme före servering ska rullen läggas i frys. Skär därefter upp i små, knubbiga munsbitar före servering och garnera varje med ett färskt basilikablad. 4. Gott att dricka bubbel till. Ju torrare desto bättre