Krustader med räkor och getostkräm

Krustader med räkor och getostkräm

Cooking time 30min
Genomsnittsbetyg 0
8 Stycken

Ingredienser

Ingredienser

Krustader med räkor getostkräm och rädisor

2 st
rädisor
40 g
mjuk getost (chevrè)
1 msk
finhackad dill
1 nypa
Salt
1 nypa
svartpeppar
50 g
räkor
1 dl
krasse

Tillagning

  1. Skär rädisorna på en mandolin eller med en osthyvel, och lägg dem i iskallt vatten i 10 minuter. Häll av vattnet, lägg i ett durkslag och låt droppa av ordentligt. Lägg dem ev på en bit hushållspapper.
  2. Rör getosten mjuk med dill och smaka av med salt och peppar. Lägg getosten i en fryspåse och klipp av ett hörn. Spritsa krämen i krustaderna, lägg på rädisskivorna och räkorna. Dekorera med klippt krasse och färskmalen svartpeppar.