Ginger Raspberry Whoopies

Ginger Raspberry Whoopies

Cooking time 50min
Genomsnittsbetyg 0
20 Stycken

Ingredienser

Ingredienser

Whoopies

100 g
Mjukt smör
1.5 dl
strösocker
3.5 dl
Vetemjöl
2 tsk
vailjsocker
1 tsk
malen ingefära
1 tsk
Bakpulver
1 tsk
bikarbonat
1 st
ekologiskt ägg
1 dl
Vispgrädde

Raspberry frosting

3 dl
Florsocker
150 g
Philadelphiaost
1.5 dl
Färska hallon

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175° varmluft.
  2. Vispa smör och strösocker krämigt. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i smeten. Rör ner ägg och vispgrädde för hand och rör till en slät kaksmet. Spritsa eller klicka ut smeten på ett bakplåtspapper med hjälp av en matsked (klickarna ska vara stora som femkronor). Grädda dem i omgångar i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
  3. Rör florsocker och philadelphiaost krämigt. Vänd försiktigt ner hallonen och bred frostingen på undersidan av en kaka, lägg ihop den med en annan (utan frosting) som en macaron.

Tips från kocken

Receptet kommer från Leilas bok Hello cupcake! Köp Hello cupcake! här: http://www.leilasgeneralstore.com/sv/articles/2.58.194/hello-cupcake Ta gärna en titt på Leilas butik: http://www.leilasgeneralstore.com/sv/articles/103/bocker Eller hennes hemsida: http://www.leila.se/