Fyllt ägg med krämig anjovisröra

Fyllt ägg med krämig anjovisröra

Cooking time 15min
Genomsnittsbetyg 0
6 Portioner

Ingredienser

Ingredienser

Fyllt ägg med krämig anjovisröra

6 st
Ägg
100 g
Philadelphiaost
2 st
anjovisfiléer
0.5  
finhackad rödlök
1 dl
crème fraiche
1 knippe
persilja
1 knippe
Gräslök

Tillagning

  1. Koka äggen 6 minuter. Blanda rödlök, ansjovis, philadelphiaost och crème fraiche.
  2. Skär av toppen på äggen gröp ur ägget försiktigt med en sked så du bevarar skalet helt. Mosa äggen och blanda ner i ansjoviskrämen.
  3. Finhacka persilja och gräslök och blanda ner. Fyll äggskalen med röran, garnera med persilja och gräslök.

Tips från kocken

Foto: Matilda Lindeblad