Annons

Vaktelägg med avokado och chilidipp

0
3
4 Portioner
Av recept.se Kategori Smårätter 11 juli, 2012 Tidning isabellas
Vaktelägg med avokado och chilidipp

Ingredienser

12 st
vaktelägg

Avokado- och chilidipp

2 st
mogna avokado
2 msk
crème fraiche 15%
   
lite pressad citron
   
havssalt och färskmalen svartpeppar
2 msk
finhackad koriander
0.5 st
chili - skuren i mycket små tärningar

Tillagning

  1. Lägg vakteläggen i kallt vatten, koka upp och låt koka (inte för livligt) i 3 minuter. Kyl av i kallt vatten.
  2. Dela och gröp ur avokadorna, mosa med en gaffel. Blanda crème fraiche med citronsaft, salt och peppar, smaka av.
  3. Passera avokadomoset genom en finmaskig sil, så det blir slätt. Blanda i koriander och chili. Servera de kokta vakteläggen med det vackra skalet på, låt gästerna själva skala och doppa dem i den krämiga avokadodippen.

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.