Annons

Skaldjurstoast

20min
0
4.3
2 Portioner
Av Anna Wendt Kategori Förrätt 27 juni, 2012 Tidning elle mat & vin

Ingredienser

200 g
räkor med skal
1 msk
majonnäs
1 msk
crème fraiche
1 nypa
salt och peppar
4 kvistar
dill
2 skivor
formfranska
2 msk
löjrom
0.5 st
citron
2 kvistar
dill till garnering

Tillagning

20min
  1. Skala räkorna och hacka dem grovt. Se till att de inte är fuktiga och lägg dem sedan i en bunke. Blanda i majonnäs och crème fraiche. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Hacka dillen och blanda ned i bunken.
  2. Stansa ut hjärtan av brödet med hjälp av ett pepparkaksmått eller en vass kniv. Värm upp en stekpanna och stek formfranskaskivorna i lite smör. Placera därefter röran ovanpå toasten. Toppa med en klick löjrom, en bit citron och en dillkvist.

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.