Annons

Saffransfisk

20min
0
Betygsätt
4 Portioner
Bild för Maud Onnermark
Av Maud Onnermark Kategori Huvudrätt 21 augusti, 2012 Tidning matmagasinet
Saffransfisk

Ingredienser

Saffransfisk

600 g
fiskfilé som torsk eller sej
1 burk
crème fraiche saffran tomat
2 dl
Vatten
2 st
strimlade paprikor
0.5 st
strimlad purjolök
1 tsk
Salt

Tillagning

20min
  1. Koka upp crème fraiche och vatten. Låt paprika och purjolök koka några minuter i crème fraichen.
  2. Skär bort ev ben i fisken och salta. Lägg ner fiskbitarna i crème fraichen och koka 5–8 min under lock tills fisken är färdig. Foto: Ulrika Pousette

Tips från kocken

Bild för Maud Onnermark

"Servera med ris."

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.