Annons

Levain med varmrökt kalkonlår och gräslöksyoghurt

25min
0
Betygsätt
1 Stycken
Av Chateau Foret Kategori Mackor 21 juni, 2012

Ingredienser

Levain med varmrökt kalkonlår och gräslöksyoghurt

1 st
rejäl bit levain
1 dl
varmrökt kalkonlår
0.5 dl
turkisk yoghurt
2 msk
gräslök - hackad
1 tsk
Honung
   
salt & peppar
   
rödlöksringar
   
gurka
   
Sallad

Tillagning

25min
  1. Plocka ner kalkonlåret i småbitar. Hyvla gurkan på längden. Mixa yoghurten med gräslök, honung, salt och peppar. Dela brödet och bred ut gräslöksyoghurten, spara lite till toppingen. Fördela gurka, kalkon och sallad. Toppa med gräslöksyoghurten och rödlöksringar.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.